Share

恆上 | 沐悅

恆上 | 沐悅

The exterior of the building has a beautiful curved balcony with a view that is graceful, comfortable, soft and free. The whole building gives people the feeling of freedom. Because the case is adjacent to the tributary of the Love River, the image of the water is clear, and the comprehensive architecture and environment remind us of the "ripple."

The large curved balcony is like a boat running on the water, with layers of water ripples, and the water ripples reflect and interweave beautiful patterns. The natural texture of the water is ever-changing, with curves and diverse features, transforming the ripples of the path and transforming it into buildings. It is hoped that through the characteristics of the architectural arc, with the movement of the pedestrians, the distance of the distance, and the change of the angle of view, various expressions are generated on the façade.

On the pedestrian scale, I hope to present a "face" light. On the urban scale, I hope that the visual sense of the "line" will be visible. Let people who walk by the river be impressed.
Back Page